Vaartocht Delft naar Van Nelle Fabriek

Dé kans om de unieke Unesco Werelderfgoed “Van Nelle Fabriek” te bezoeken op een heel bijzondere wijze; varend vanuit Delft naar Rotterdam!

APRIL – OKTOBER 10.00 uur  – 17.00 uur DAGTOCHT

Ervaar deze unieke vaartocht vanuit Delft langs de Schie naar Overschie (bezoek aan Museum Oud Overschie) naar het Unesco Werelderfgoed /Van Nelle Museum (bezoek expositie inclusief kopje échte Van Nelle koffie) en naar historisch Delfshaven.                                Terugvaart met rondleiding bij de Porceleijne Fles  (Royal Delft) met het wereldberoemde Delfts Blauw.

Bezoek dit bijzondere Werelderfgoed aan het water, dit icoon van Licht, Lucht en Ruimte!        Op unieke wijze varend over de oude Trekvaart van Delft naar dit monument van de vooruitgang in Rotterdam.

Prijs: : €30,- pp / kinderen €12,50        Vaart met overdekte boot voor 30p.

Startpunt: Zuidkolk / Hooikade 13  “Bacinol 2” – Huszár  (5 minuten loopafstand van Station Delft)   Eindpunt:

Meer informatie en aanmelden : 06-26668727 en via www.vannellemuseum.com

 

Nazomer 2013 260 (2)   De Van Nelle Fabriek ligt aan een oud jaagpad en was indertijd de polder van de Boeren en allengs is het in het eerste kwart van de vorige eeuw overgenomen door de Burgers van de Erven Weduwe van Van Nelle en nú kunnen wij als Buitenlui dit uitzonderlijke monument van Licht, Lucht en Ruimte bezoeken!

 

Meer informatie en aanmelden : 06-26668727          online ticketverkoop via Facebook.com/WerelderfgoedVanNellefabriek  en via www.vannellewerelderfgoed.nl