Maandelijks archief: juli 2016

Welkom bij Natuurlijk Nicole voor Natuur, creativiteit en ´n beetje verdieping

OKTOBER 2024

Einde van seizoen gaat naderen dus laatste activiteiten na de spetterende fantastische Ode aan het Haagse Bos van afgelopen 6 oktober; wat hebben we genoten van het bos , de lichtval, de dans, de musici, alle workshops en dit keer ook heel veel excursies , speurtocht en van alles te beleven bij de boswachters van Staatsbosbeheer! Iedereen bedankt.

De mooie samenwerking met KunstPost in het bijzondere project rondom Hans Arp- Vincent van Gogh – Ferdinand Bordewijk en Johanna Roepman is ten einde. Maar er is nog één toegift rondom Arp in november. En komend jaar volgen er nieuwe kunstenaars die worden belicht ; Lucie van Dam van Isselt (schilder) Regina Scholte’s Dansatelier Den Haag en Anton de Kom (schrijver/ verzetsstrijder).

En de laatste vaart vanaf Delft naar Van Nelle! Wel een hele speciale feestelijke vaart. En dan sluiten we het jaar af met de Kerstvaart in december.

ZIE Agenda 2024 VOOR MEER 

Natuurlijk Nicole biedt bijzondere themadagen om je op te laden in de natuur, anders te kijken én vooral bewust te kijken.
Op een creatieve en speelse manier met inspirerende themadagen, waarbij je wordt verwend maar ook geprikkeld . Zie de Agenda voor actuele activiteiten.

NATUURLIJK NICOLE
natuurlijknicole@gmail.com
06-26668727