Welkom bij Natuurlijk Nicole voor Natuur, creativiteit en ´n beetje verdieping

MAART 2024

Volop  activiteiten : Zondag 21 april van 13.00 uur – 16.00 uur Dansfestival in het Haagse Bos!! Verder in april Wandeling Theodoor en wandeling rondom Anton de Kom. En vanaf mei mooie samenwerking met KunstPost in een bijzonder project rondom Arp- Van Gogh en Bordewijk. Deze 3 kunstenaars worden uitgelicht met een voordracht, speciale wandeling en creatieve workshop.

Op zaterdag 1 juni ProefParade Fietstocht langs Groene Parels van Haagse Hout met Voedselbos als hoogtepunt. En vanzelfsprekend zijn er ook weer de vaartochten naar Van Nelle vanaf april, beleef eens een andere Koningsdag of Moederdag!
En vanwege het succes van vorig jaar herhalen we de Dauwtrapvaart naar Delftse Hout op Hemelvaartsdag 9 mei weer voor vroege vogels!
ZIE Agenda 2024 VOOR MEER
 

Natuurlijk Nicole biedt bijzondere themadagen om je op te laden in de natuur, anders te kijken én vooral bewust te kijken.
Op een creatieve en speelse manier met inspirerende themadagen, waarbij je wordt verwend maar ook geprikkeld . Zie de Agenda voor actuele activiteiten.

NATUURLIJK NICOLE
natuurlijknicole@gmail.com
06-26668727

Eén gedachte op “Welkom bij Natuurlijk Nicole voor Natuur, creativiteit en ´n beetje verdieping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *